Our Tours & Offers

Izlandi ló szeminárium

Izlandi ló szeminárium

Négy órás izlandi lovas szeminárium februar 18.-án!

read more

Többnapos lovastúra

Többnapos lovastúra

Minden hónapban szervezünk egy többnapos túrát, kérjük az aktuális ajánlatunkért forduljon hozzánk. Kérés szerint vállaljuk személyre szabott lovastúrák szervezését is. Amennyiben bármilyen kérése, kívánsága vagy kérdése van a lovarda szolgáltatásaival, szálláslehetőségekkel, vagy akár a környék látnivalóival kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Örömmel segítünk. Kérjük vegye figyelembe, hogy a lovarda össze szolgáltatásához előzetes bejelentkezés szükséges. Megértésüket köszönjük. Telefonáljon vagy írja meg nekünk kívánságát emailben Tel: +40 756 094 251.

read more

Lóháton az Ivói Vadasparkban

Lóháton az Ivói Vadasparkban

Speciális lovas csomagunkat azoknak alakítottuk ki akik már rendelkeznek némi tapasztalattal tereplovaglás terén, és szeretnének egy igazán különleges élmény részesei lenni, hiszen a vadaspark közel 500 gím és dám szarvas otthona.
Minimalis létszám: 2 fő
Dátum: az időjárás függvényében egész évben érvényes
Ár: 100 RON/fő

read more

Gasztro túra lóháton

Gasztro túra lóháton

Pisztrángos lovas csomagunkat ajánljuk mindazoknak, akik nem csak a sportos élet hívei, de a különleges fogásokat sem vetik meg. Hiszen nincs is jobb, mint egy gyönyörű lovastúra után elköltött ízletes ebéd.
Minimum létszám: 2 fő
Dátum:időjárás függvényében egész évben érvényes
Ár: 250 RON/fő

read more

Székelyvágta túra

Székelyvágta túra

Az ivói Izlandi Lovak Lovarda csapata lóháton teszi meg a Székely Vágtára vezető utat.
Időpont: Hamarosan

read more