Ismerkedés az izlandi lóval (8 éves kor alatt)

Ezt a csomagot kifejezetten 8 éves életkor alatt ajánljuk. Játékos bevezetést tartunk gyerekeknek mely során megismerkedhetnek az izlandi lóval. A csomag lovas sétát, ló simogatást tartalmaz.
Ár:60 Ron/fő/ló/30 min

Rövid túra

Barangolja be lóháton Ivó falu és környékét. Nálunk egyedi módon fedezheti fel régiónk eldugott, hagyományos kis falvait, hegyi patakjait, dombjait, mezőit. Különleges izlandi lovainkban garantáltan új barátra talál. Rövid túránk időtartama 2-3 óra, mely tartalmazza a lovak felszerszámozását, a szükséges gyakorló körüket a karámban és az ovális pályán, valamint a tereplovaglást is túravezető kíséretében.

Túra útvonalak: Irigyvész, Magasbükk, Oláhok dombja, Nagypatak mezeje, Kosztadomb, Bozita bérce, Mentéd, Visszafele folyó patak.

Ár: 100 RON/résztvevő

Bérletek


Ezüst bérlet
12 alkalmi bérlet, ami tartalmaz ugyanannyi kilovaglást a természetbe vagy 4 egész napos túrát.
Ár: 900 RON/személyArany bérlet
Aranybérlet: 54 alkalmi bérlet, ami tartalmaz ugyanannyi kilovaglást a természetbe vagy 18 egész napos túrát.
Ár: 3900 RON/személy

Bérleteink nem használhatóak fel a több napos lovastúrákra.

Hosszú túrá

Izalndi lovon lovagolni több mint egy egyszerű élmény, ez egy életérzés, amit legalább egyszer mindenkinek meg kell tapasztalni. Ivóban kiváló lovas túraútvonalakkal és rendkívül barátságos izlandi lovakkal várjuk a látogatókat. Kalandozza be nyeregben az eldugott hegyi patakok, zöld tisztások, öreg fenyvesek vidékét. Fedezze fel Erdély hagyományos tájait kényelmes tölt jármódban lépkedő izlandi lova társaságában. Készüljön fel: benne örök barátra talál :) Hosszú lovastúráink 5-7 órát tartanak, beleértve az első gyakorló köröket a karámban és a lovak felszerszámozását is. Ezeket a túrákat gyakorlott lovasoknak ajánljuk.

Túra útvonalak: Csorgókő, Sikaszó, Deság, Zetelaki vaskereszt, Kövesdomb, Medveferedő, Kishavas, Szélesbérce, Rakottyás, Homoródfürdő. Az útvonalat az időjárás és a lovasok tudásszintjének függvényében választjuk ki.

Kérjük érkezését előre jelezze telefonon.

Ár: 300 RON/ fő.

Egyéni lovaslecke

50 perces lovasoktatás igény és tudásszint szerint gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt (8 éves kor felett). A lovasoktatás a tölt jármódot helyezi a fókuszba. Kobakot, lovaspálcát, kesztyűt a lovarda biztosít 5 lej ellenében.
Ár:100 RON/személy

Személyre szabott ajánlatok

Amennyiben bármilyen kérése, kívánsága vagy kérdése van a lovarda szolgáltatásaival, szálláslehetőségekkel, vagy akár a környék látnivalóival kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Igény szerint szervezünk egy napos lovastúrákat vagy több napos lovastúrákat is. Kérésre lovastáborok szervezését is vállaljuk. Örömmel segítünk. Kérjük vegye figyelembe, hogy a lovarda össze szolgáltatásához előzetes bejelentkezés szükséges. Megértésüket köszönjük.

Telefonáljon vagy írja meg nekünk kívánságát emailben

  • Tel: +40 756 094 251
  • Email: activity@elkfarm.ro

Szeretettel várjuk Ivóban!