Négy napos lovastúra a Hargita hegységben

Érkezés és szállás hétfő este a Honor Villában, ahol vadász lakomával várjuk a vendégeket. Az elkövetkező napokban (kedd, szerda, csütörtök, péntek) a bőséges helyi termékekből készült reggelit követően a lovardától indul a körülbelül 5-6 órás lovastúra. A lovastúrák során minden esetben piknikkel egybekötött pihenőt tartunk. A lovas túrákat követően választható medveles vagy erdei séta. A nap végén pedig minden este egy helyi fogásokból készült ínycsiklandozó vacsora és kényelmes szobák várják a vendégeket a Honor Villában. Szükséges lovaglási szint: haladó A négynapos túra minimum 2 fő esetén kerül megszervezésre.
Ar: 485 euro/fo/shared doble room
es 585 euro/fo/single room

Egy napos lovastúra a Hargita hegységben

Az 5-6 órát igénybevevő túra reggel indul az Ivói Izlandi lovak lovardától. A túra során egy piknikkel egybekötött pihenővel kedveskedünk a vendégeknek.

Ár: 65 euro/ fő.

Lovas oktatás izlandi lovon

Az izlandi lovon való lovaglás alapjait sajátíthatja el a résztvevő. Barátságos izlandi lovainkon, bárki életkortól függetlenül megtanulhat lovagolni. A lovasleckéket a fedeles lovardában, vagy szabadtéri pályánkon tartjuk. Felkészítünk a tereplovaglásra izlandi lovakon. Az oktatás időtartama: alkalmanként 30 perc.
Ár: 45 Ron/személy

Kisgyerekes lovas program

Ezt a csomagot kifejezetten 8 éves életkor alatt ajánljuk. Játékos bevezetést tartunk gyerekeknek mely során megismerkedhetnek az izlandi lóval. A csomag lovas oktató által vezetett lovassétát, ló simogatást tartalmaz.
Ár: 12 euro/gyerek/30 perc

Általános információk

Amennyiben bármilyen kérése, kívánsága vagy kérdése van a lovarda szolgáltatásaival, szálláslehetőségekkel, vagy akár a környék látnivalóival kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Igény szerint szervezünk egy napos lovastúrákat vagy több napos lovastúrákat is. . Kérjük vegye figyelembe, hogy a lovarda összes szolgáltatásához előzetes bejelentkezés szükséges. Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a lovasok maximális súlya nem haladhatja meg a 100 Kg-t. Megértésüket köszönjük. Atúraútvonal kiválasztása a résztvevő lovasok tudásának és az időjárási viszonyok függvényében történik. Minta útvonalainkat ITT nézheted meg

Telefonáljon vagy írjon nekünk emailben

  • Tel: +40 756 094 251
  • Email: activity@elkfarm.ro

Szeretettel várjuk Ivóban!

Lovas Hétvége a Hargita Hegységben

Érkezés és szállás pénteken a Honor Villába, ahol vadász lakomával várjuk a vendégeket. Szombat reggel a bőséges helyi termékekből készült reggelit követően a lovardától indul a körülbelül 5-6 órás lovastúra. A túra során egy piknikkel egybekötött pihenővel kedveskedünk a vendégeknek. A lovastúrát követően betekintést nyerhetnek a kárpáti barna medve világába egy szervezett medveles során. A hosszú nap végén pedig egy helyi fogásokból készült ínycsiklandozó vacsora és kényelmes szobák várják a vendégeket a Honor Villában. Szükséges lovaglási szint: kezdő-haladó
Ár: 170 euro/fo/shared doble room
es 210 euro/fo/single room.

Rövid túra a Hargita Hegységben

Rövid túráink 2-3 óra tereplovaglást foglalnak magukba Ivó falu környékén
Ár: 25 euro/résztvevő

Egy órás izlandilovas lovaslecke

A résztvevő elsajátítja az izlandi lovon való lovaglás alapjait. Az egy óra során a hangsúly az izlandi lovak speciális jármódjának, a tölt jármódnak az elsajátítására és gyakorlásárán esik. A lovasleckét az időjárási viszonyok függvényében a fedett lovaspályn, az ovális pályán vagy a kör pályán tartjuk.
Ár: 20 euro/személy/ 60 perc

Bérletek


Ezüst bérlet
12 alkalmi bérlet, ami tartalmaz ugyanannyi kilovaglást a természetbe vagy 4 egész napos túrát.
Ár: 225 euro/személy

Arany bérlet
Aranybérlet: 54 alkalmi bérlet, ami tartalmaz ugyanannyi kilovaglást a természetbe vagy 18 egész napos túrát.
Ár: 975 euro/személy

Bérleteink nem használhatóak fel a több napos lovastúrákra.