Distracţie cu cai islandezi (copii sub 8 ani)

Distracţie cu cai islandezi: – pachet recomandat special pentru copii sub 8 ani. Pachetul include si plimbare pe cal.
Pret:60 Ron/pers/cal/30 min

Excursie scurta

Descopera peisajul pitoresc al Muntilor Harghitei calare. Tură de călărie în natură dureaza 2-3 ore. In pret este inclus pregătirea cailor, călărie de teren în împrejurimile Izvoarelor.

Trasee: Irigyvész, Magasbükk, Oláhok dombja, Nagypatak mezeje, Kosztadomb, Bozita bérce, Mentéd, Visszafele folyó patak.

Pret: 100 RON/participant

Abonamente


Abonament Argint
Abonament valabil pentru 12 ture de călărie în natură sau 4 excursii calare do o zi.
Pret: 900 RON/persoanaAbonament Aur
Abonament valabil pentru 54 ture de călărie în natură sau 18 excursii de o zi.
Pret: 3900 RON/persoana

Abonamentele nu pot fi folosite pentru excursiile calare de mai multe zile.

Excursii lungi

Calaria pe traseuri montane nu este doar o excursie în inima naturii: este o călătorie de suflet, în timp, pentru că sus, în munţi, timpul curge alene, domol, iar calul islandez insoteste omul pe astfel de traseuri de secole. Calul islandez este ideal pentru excursii pe teren, deoarece sunt calmi şi liniştiţi şi au un mers comod, asa numita pasul tölt. Excursiile de o zi sunt recomandate pentru calareti mai experimentati. Excursia lunga dureaza aprox. 5-7 ore, cu preagatire caiilor inclus.

Trasee: Cascada din Varsag, Sicasau, Desag, Crucea de fier din Zetea, Kövesdomb, Scaldatul ursilor, Kishavas, Szélesbérce, Rakottyás, Baile Homorod. Traseul exact este stabilit in functie de starea vremii si experienta persoanlelor participante.

Va rugam sa ne contactati inainte de vizita Dvs.

Pret: 300 RON/ participant

Curs individual de călărie

Curs individual de călărie (vârsta minimă 8 ani): 50 de min, în funcţie de cerinţele personale şi de nivelul de pregătire. Cursul este axat pe calaritul tölt. Casca, băţul şi mănuşile de călărie vor fi puse la dispoziţie de către manej contra sumei de 5 RON/pachet. În caz de vreme nefavorabilă vă punem la dispoziție o arenă închisă pentru echitație.
Pret:100 RON/persoana

Oferte personalizate

Dacă aveţi întrebări, nelămuriri referitoare la serviciile noastre, sau aveţi nevoie de o oferta personalizata, nu ezitaţi să ne contactaţi. Organizam excursii calare de o zi sau de mai multe zile personalizate la cere. La cerere organizam si tabere de echitatie. Colegii noştrii stau la dispoziţia Dvs. pentru a oferi informaţii, răspunsuri şi îndrumări.

Contactati-ne direct:

  • Tel: +40 756 094 251
  • Email: activity@elkfarm.ro

Va asteptam cu drag la Izvoare!