Excursii de calare de 4 zile prin Muntii Harghitei

Va asteptam luni seara cu o cina specific vanatoresc la cazare in Vila Honor. In urmatoarele zile, marti, miercuri, joi si vineri dupa micul dejun se porneste pe un traseu de 5-6 ore calare pe caii nostri islandezi. In timpul fiecarei excursii vom opri la o pauza cu o gustare care va fi oferita de catre organizatori. Dupa excursii, de preferinta, puteti vizita observatorul de ursi sau sa va bucurati de o plimbare in natura. In fiecare seara va asteptam la o cina cu specialitati locale. Pentru a va bucura de un astfel de weekend nivelul de cunostinte de echitatie trebuie sa fie la nivel medium. Pentru desfasurarea activitatii este nevoie de minim 2 persoane.
Pret: 485 euro/pers/shared doble room
si 585 euro/pers/single room

Excursie de o zi prin Muntii Harghitei

Plecarea se face dimineata pe un traseu de 5-6 ore pe cai islandezi. In mijlocul turei vom avea o gustare oferita de catre organizatori. Pentru a participa la o astfel de excursie este nevoie de cunostinte de calarit la nivel incepator sau mediu.

Pret: 65 euro/ participant

Lecții de echitație cu cai islandezi

Înveți bazele echitației pe cai islandezi. Indifirent de vîrstă pe caii noștrii izlandezi poți să însușești bazele echitației. Cursurile se țin pe terenul acoperit sau pe terenul în aer liber. Te pregătim pentru mari aventuri călare pe cai islandezi în natură.
Pret: 45 Ron/Persoana/30 min

Program copii mici

Cei mici se pot bucura de o plimbare pe caii nostrii in conditii de maxima siguranta. Calul este condus de o persoana din echipa centrului de echitatie. Durata plimbarii este de 30 de minute.
Pret: 12 euro/pers/cal/30 min

Informatii generale

Dacă aveţi întrebări, nelămuriri referitoare la serviciile noastre, sau aveţi nevoie de o oferta personalizata, nu ezitaţi să ne contactaţi. Organizam excursii calare de o zi sau de mai multe zile personalizate la cere. Colegii noştrii stau la dispoziţia Dvs. pentru a oferi informaţii, răspunsuri şi îndrumări. Toate programele noastre necesita o rezervare prealabila. Dorim sa mentionam ca greutatea maxima a participantilor este max 100 de kg. Multumim pentru intelegere. Exemplele de traseu se gasesc AICI si se alege in functie de conditiile meteo si nivelul de cunostinte al calaretilor.

Contactati-ne direct:

  • Tel: +40 756 094 251
  • Email: activity@elkfarm.ro

Va asteptam cu drag la Izvoare!

Weekend calare prin Muntii Harghitei

Oaspetii ajung vineri seara la cazare in Vila Honor unde participa la o cina cu specific vanatoresc. Sambata dimineata, dupa micul dejun, se va porni din centrul de echitatie cu cai izlandezi. Traseul va fi unul de 5-6 ore cu o pauza de masa in mijlocul naturii, o mica gustare va fi oferita de catre organizatori. Dupa excursia de calarit, puteti vizita observatorul de ursi, iar seara sa participati la o cina cu specialitati locale. Pentru a va bucura de un astfel de weekend nivelul de cunostinte de echitatie trebuie sa fie de la incepator spre medium.
Preţ: 170 euro/pers/shared doble room
şi 210 euro/pers/single room.

Traseu scurt prin Muntii Harghitei

Excursia consta intr-un traseu de 2-3 ore pe caii islandezi.
Pret: 25 euro/participant

Lectie de o ora de echitatie pe cai islandezi

In cadrul acestui curs puteti invata bazele echitatiei pe cai islandezi. Accentul il vom pune pe invatarea mersului specific al cailor islandezi: mersul in tölt. Lectia se face in functie de conditiile meteo in sala acoperita, pista ovala sau in round pen.
Pret: 20 euro/persoana/ 60 min

Abonamente


Abonament Argint
Abonament valabil pentru 12 ture de călărie în natură sau 4 excursii calare do o zi.
Pret: 225 euro/persoana

Abonament Aur
Abonament valabil pentru 54 ture de călărie în natură sau 18 excursii de o zi.
Pret: 975 euro/persoana

Abonamentele nu pot fi folosite pentru excursiile calare de mai multe zile.